1
Beszámolnak a kamaszok az első csókról, első szexuális élményről?
Nektek mennyire számoltak be a gyermekeitek az első csókról, első szexuális élményről? Elmesélték, hogy ezzel meg ezzel, ekkor és ekkor, hogyan és mint történt? Még most 11 éves a kislányom, és nem tudom, mostanság ott motoszkál a fejemben, hogy majd mikor lesz, amikor hazakísérgetik, meg majd később, mikor barátja lesz stb. és vajon mennyire jellemző, hogy mit oszt meg majd ebből és mennyire. Mik a tapasztalatok?

Kategóriák:

Utolsó hozzászólás: 2017.11.21. 16:50 Hozzászólások száma: 2 Létrehozta: forumstarter 2017.11.20.

Keresés a fórumban

Listázás

hambi1983

Jelentem Válasz erre

0 pont

Hát, én nem igazán számoltam be erről úgy magamtól. Emlékszem, mikor először csókoltam meg egy fiút, de nem hiszem, hogy anyukámnak elmondtam volna az ominózus eseményt. Ha rákérdezett, persze, beszéltünk róla, de egyéb iránt magamtól nem hoztam volna fel. A szexet meg végképp. Az úgy tudva levő volt, amikor az első komoly barátom megvolt, hogy mi merre tartunk. Mert amúgy nagyon jó a kapcsolatunk a mai napig a szüleimmel, de úgy direktbe nem hoztam fel ezt magamtól.

yoyoboy

Jelentem Válasz erre

0 pont

Mi is így voltunk ezzel. Emlékszem, mikor elmesélte az első alkalmat. Akkor már együtt volt a barátjával egy ideje, és úgy éreztem, hogy ott tartunk, szerintem majd te is fogod. És Ő sem úgy direktben jött hozzám, hogy anya képzeld, de felmerült közöttünk a dolog, és akkor mesélt róla, persze nem részletesen, mert hát mégis a magánélete meg stb., de úgy a kapcsolatukról akkor mélyebben, meg hogy érzi magát ebben benne stb. Majd érzed, és jön az alkalom szerintem. De például az első csókjáról nem tudok.