2
Sok napi félóra mese nézés egy 10 hónaposnak?
Szerintetek kb. napi félóra mese nézés, ilyen mozgóképes, színes, zenés "mese" sok egy 10 hónaposnak? Amikor főzök vagy mosok, takarítok, akkor szoktam könnyítésképpen letenni a tévé elé, sokat segít nekem, de nem akarom, hogy rászokjon vagy "elrontsam" ezzel, ezért is kérdezem a véleményeteket. Szoktam mással is próbálkozni, de akkor azért még mindig eléggé oda kell rá figyelni, de ez meg annyira leköti, hogy tényleg sok mindent el tudok gyorsan intézni abban a félórában. Utána meg csinálhatunk minden mást. Vélemények? Köszi!

Kategóriák:

Utolsó hozzászólás: 2017.12.27. 18:13 Hozzászólások száma: 2 Létrehozta: forumstarter 2017.11.30.

Keresés a fórumban

Listázás

yoyoboy

Jelentem Válasz erre

0 pont

Lehet, hogy nem sok, de személy szerint, én még nem nézetnék 10 hónapossal mozgófilmet. Még nagyon sok az idegrendszerének szerintem, nagyon sok inger egyszerre, és aztán hozzászokik ehhez az ingermennyiséghez, és utána még nehezebb lesz lekötni, amit csak én szívok meg, szerintem. Zenehallgatás, meseolvasás, diafilm, képek, még ilyeneket csinálnék szerintem.

gerivoga

Jelentem Válasz erre

0 pont

Néha nem baj, de napi rendszerességgel nem biztos, hogy jó dolog. Tényleg sok minden lefoglalja még ilyenkor. Az enyém pl. a kézkrémes dobozokért volt valamiért oda. Percekig képes volt forgatni jobbra-balra, nagyon jól elvolt vele. Nem baj, ha néha becsúszik a tévé, szerintem elkerülhetetlen, csak ezt a napi rendszerességet tornáznám le egy kicsit a helyedben. De amúgy meg abszolút megértem a pihenőidőt!