3
Senki nem hallgat már komoly zenét? Ennyire ciki a fiatalok körében?
Csak kíváncsi vagyok a mai fiatalok zenei ízlésére, hogy mit hallgatnak szívesen, inkább hazai vagy inkább külföldi, csak ezek a mai menő zenék mennek, ezek a mai DJk vagy azért a komoly zenét sem vetik meg? Nem tudom, mennyire olvassák fiatalok ezeket a fórumokat, úgyhogy lehet csak szülők fognak tudni válaszolni, mit hallgatnak a gyerekeik. Szoktak komoly zenét hallgatni például? Erre lennék igazán kíváncsi. Vagy ez nagyon ciki? Mert én nem hallom senkitől, hogy hallgatna komoly zenét is.

Kategóriák:

Utolsó hozzászólás: 2017.12.30. 18:19 Hozzászólások száma: 4 Létrehozta: forumstarter 2017.12.07.

Keresés a fórumban

Listázás

burezoma

Jelentem Válasz erre

0 pont

Szerintem egyáltalán nem ciki. Én annyira nem vagyok odáig érte, de nincs ellenemre egyáltalán, egyszerűen nem azokat szoktam hallgatni. Szeretem a mai zenéket, a popslágereket, de nem csak ezeket hallgatom, hanem inkább a magyar underground számokat bírom. Inkább azokat, ami igazi hangszerrel játszott zene, nem DJk és hasonló elektornikus cuccok.

gerivoga

Jelentem Válasz erre

0 pont

Szerintem is csak látszólag megy nagyon ez az elektronikai zene, mert mindig azt hallja az ember a rádióban, amúgy tényleg elképzelhetetlen kicsit, hogy komolyzene szóljon a nagy rádiókból:D De amúgy nagyon sok gyerek tanul hangszeren játszani, szinte minden második, ők meg önkéntelen hallgatnak komolyzenét, ami szerintem nagyon jó. Egyrészt hogy megszerettetik remélhetőleg velük ezt a műfajt is, másrészt meg, hogy megtanulnak valamilyen hangszeren játszani, mert nagyon jó fejlesztő hatásai vannak.

Devla

Jelentem Válasz erre

0 pont

Hello!

Devla

Jelentem Válasz erre

0 pont

A moderációs szabályok megsértése miatt a hozzászólás törlésre került.