Janda Zsuzsa

pszichopedagógus, gyermekdráma vezető

4 kérdés Kérdezek tőle!

  • Mindenkiben van egy erőforrás, amivel meg tudja oldani a problémáit
  • Minden korosztályú gyermekkel kapcsolatos problémákkal fordulhatsz hozzám
  • Kiképző gyermekdráma vezető
Janda Zsuzsának hívnak, pszichopedagógus, kiképző gyermekdráma vezető vagyok, négy gyermekem van.
 
Különböző életkorú (1-2 évestől a felnőttekig szinte minden korosztály), különböző problematikájú (magatartás- és viselkedés-zavaros gyerek, krízishelyzetben lévő kamaszok) emberekkel foglalkoztam (egyéni és csoportos formában), különböző színtereken (Nevelési Tanácsadó, Játszóház, Gyermekjóléti Szolgálat, stb.).
 
Legfőbb tapasztalatom, hogy mindenkiben van olyan érték, erőforrás, mellyel meg tudja oldani aktuális nehézségeit, ki tud lépni rossz körökből, képes változni és változtatni. Ehhez ideális színtér egy elfogadó csoport, s jó módszer a pszichodráma.
 
Megtiszteltetésnek érzem, ha valaki megosztja velem érzéseit, élményeit. Szerencsés vagyok, mert harmonikus magánéletem, változatos munkám, sok kiváló kollégám, tanárom, barátom van.
 
2013-ban végeztem a Károly Gáspár Református Egyetem szupervíziós szakmai továbbképzésén, ahol a nézőpontváltás, a reflektív gondolkodás/ jelenlét, a tapasztalati tanulás és a szakmai személyiségfejlesztés fontosságát tanultam, ezt is igyekszem beépíteni mindennapi gyakorlatomba.

Tedd fel kérdésedet!

„Neked is kérdésed van gyermekeddel, diákoddal, társaiddal kapcsolatosan? Keress minket bizalommal!”

Személy